Lees meer

Over de praktijk

Alvast een inkijkje in waar je terecht komt voor een sessie bij Cridhe Massage? Ik nodig je graag uit voor een virtuele tour door mijn praktijk. In deze tour zal ik meer vertellen over de praktijknaam, mezelf, en krijg je vast een kleine sfeerimpressie.

Diane de Beer 20200705-261-Obreenfoto_OBR7970

Wie ben ik?

Aanraken vanuit het hart, raakt het hart. Massage heeft altijd al een diep ontspannend effect op me gehad. De aandacht volle aanraking, is een natuurlijke toegang voor me tot herstellen van mijn lijf en mijn energie. Zij werkt sterk regulerend, helend en direct op een groot gevoel van welzijn in me. Op lichaam, energie, en mind. Sinds dat ik ging merken hoe zeer het me ook rustig maakt, gronding geeft, en plezier geeft om zelf te masseren, ben ik me gaan trainen tot masseur.

Naam & Logo

Cridhe – spreek uit Krieje – is het Schots Keltische woord voor Hart.
Dit woord resoneert, omdat ik blijheid en levendigheid voel in mijn hart met het werk dat in de massagepraktijk gedaan wordt. Mijn hart houdt ervan met aandacht nabij te zijn, en via aanraken te bewegen naar een staat van rust, eenvoud, en innerlijke blijheid.

Over de naam
Als ik de ander aanraak, ben ik me steeds bewust hoe natuurlijk het is enerzijds, en tegelijk zo bijzonder, om het lichaam van een ander aan te raken. Intiem, en teer. Je vertrouwt iets wat zo van jou is aan mijn handen toe. Je lichaam - het fysieke aspect van de ziel - en tevens de vorming die met jouw lichaam verbonden is. En die maakt dat je het mens bent dat je nu bent. De heiligheid van dit zo nabij mogen komen vult me steeds met eerbied, dankbaarheid, vreugde, en stilte. En dan voel ik een zachte blije stroom uitgaan van mijn Hart.
Cridhe.

De praktijk draagt het Keltische woord voor hart, omdat ik diep in m’n systeem een verbondenheid voel met het energetisch veld van de Kelten. Met hun muziek, dans, en weten met de natuur en haar helende krachten. Een thuis voelen in mijn hart met het Hart van dit volk.

Over het logo
Het Hart is dan ook de basis voor het logo.
Het spiraal aan de rechterkant van het hart staat voor geboorte, en groei/ontvouwen. In de linker helft van het hart opent de knop zich geleidelijk aan. Ze rolt uit, loopt transformatie door. Als het openen van een blad van een varen.

Graag ontvang ik jou in een veld waar je kan Zijn. En waar zich een pad ontvouwt dat maakt dat je jezelf steeds voller als dat Zijn ervaart.

cropped-Cridmassage-1.png

Mijn locatie

Routebeschrijving

Per auto:
Vanaf de A4 neem je afslag 7 – Leiden. Na de stoplichten volg je de N206 tot de volgende stoplichten. Hier ga je 2 keer rechts, en volg je de Kanaalweg. Sla na het spoortunneltje links af, en volg de Lorentzkade. Nog 2 keer links is de Temminckstraat. De praktijk is op nummer 43.

Per trein:
Treinstation Leiden Lammenschans is 9 minuten lopen van de praktijk.
Hier stoppen ook bus 3, 45, en 400

Per bus:
De dichtstbijzijnde bushalte is halte Lorentzkade, op de van de Sande Bakhuyzenlaan. Hier stoppen bus 1 en 2. Vanaf hier is de praktijk 4 minuten lopen.

Mijn praktijk bevindt zich aan huis. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bij aankomst zal ik je kenteken invoeren bij parkeren in Leiden, dan heb je geen parkeerkosten.

Als je zelf zorg wil dragen voor de kosten van het parkeren gaat dat via mobiel parkeren. In Leiden gelden alle aanbieders van mobiel parkeren. De zone heeft nummer 7105. De kosten bedragen €2,20 per uur, van maandag tot en met zaterdag 9:00 – 19:30 u.

Je kunt eventueel ook bij de parkeermeter betalen (€2,20 per uur). De dichtstbijzijnde parkeermeter bevindt zich in de Franchimontlaan. Dat is vanaf de praktijk het lange deel van de straat uitlopen, dan links de Beijerincklaan in, en daar aan het einde links. Gemeente Leiden hanteert kentekenparkeren

Een kleine sfeerimpressie

OF, Diane de Beer 20200705-217-Obreenfoto_OBR7926
Diane de Beer 20200705-196-Obreenfoto_OBR7905
OF, Bijgesneden 20200705-061-Obreenfoto_OBR7770
Diane de Beer 20200705-168-Obreenfoto_OBR7877
Diane de Beer 20200705-182-Obreenfoto_OBR7891
Diane de Beer 20200705-206-Obreenfoto_OBR7915
Diane de Beer 20200705-131-Obreenfoto_OBR7840
Diane de Beer 20200705-034-Obreenfoto_OBR7743