Meer over

Naam & logo

Hier kun je meer lezen over de betekenis van de naam en het logo.

De betekenis

Over de naam
Als ik de ander aanraak, ben ik me steeds bewust hoe natuurlijk het is enerzijds, en tegelijk zo bijzonder, om het lichaam van een ander aan te raken. Intiem, en teer. Je vertrouwt iets wat zo van jou is aan mijn handen toe. Je lichaam - het fysieke aspect van de ziel - en tevens de vorming die met jouw lichaam verbonden is. En die maakt dat je het mens bent dat je nu bent. De heiligheid van dit zo nabij mogen komen vult me steeds met eerbied, dankbaarheid, vreugde, en stilte. En dan voel ik een zachte blije stroom uitgaan van mijn Hart.
Cridhe.

De praktijk draagt het Keltische woord voor hart, omdat ik diep in m’n systeem een verbondenheid voel met het energetisch veld van de Kelten. Met hun muziek, dans, en weten met de natuur en haar helende krachten. Een thuis voelen in mijn hart met het Hart van dit volk.

Over het logo
Het Hart is dan ook de basis voor het logo.
Het spiraal aan de rechterkant van het hart staat voor geboorte, en groei/ontvouwen. In de linker helft van het hart opent de knop zich geleidelijk aan. Ze rolt uit, loopt transformatie door. Als het openen van een blad van een varen.

Graag ontvang ik jou in een veld waar je kan Zijn. En waar zich een pad ontvouwt dat maakt dat je jezelf steeds voller als dat Zijn ervaart.

cropped-Cridmassage-2.png